Kloster og Holmsland er kendetegnet ved et stærkt foreningsliv. Helt central er  Holmsland Sogneforening, en borgerforening, som gennem årene har stået bag hundredevis af små og store begivenheder og arrangementer i området.

Der er selvfølgelig også  Holmsland Gymnastik- og Ungdomsforening, hvor der blandt andet dyrkes fodbold, badminton, gymnastik og floorball. Og så er der skytteklubben, kajakklubben, jagtforeningen, en lokalhistorisk forening og meget mere.

Fælles for foreningerne er, at nye medlemmer er meget velkomne.

Holmsland Brugsforening

Brugsforeningen tager sig af den overordnede drift af Dagli’ Brugsen i Kloster. En del af Brugsens indtægter kommer fra vareture, som køres to gange om ugen af frivillige chauffører.

Link: Dagli’ Brugsen Holmsland

Holmsland Gymnastik- & Ungdomsforening

HGU blev stiftet i 1888. Ud over gymnastik, arrangerer foreningen fodhold, håndbold, gymnastik, kajak og meget mere.

Link: h-gu.dk

Holmsland Idræts- og Kulturcenter

Hallen blev indviet i 1982 og er senere udvidet med springcenter, fitnesscenter og en flot multisal, der flittigt udlejes til fester og arrangementer. 

Link: centerholmsland.dk

Holmsland Jagtforening

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam

Holmsland Klit Golfklub – Søndervig

Golfklubben har over 800 medlemmer og er medlem af Dansk Golf Union. Golfbanen ligger mellem Kloster og Søndervig og har Lalandia som nabo. I forbindelse med golfbanen ligger Golf Café, som er åben for alle og også tager imod selskaber.

Link: holmslandklitgolf.dk

Holmsland Lokalhistorisk Arkiv

Lokalhistorisk Arkiv dækker området, der indtil 2007 udgjorde Holmsland Kommune. Arkivet holder til på Holmbohjemmet, hvor de frivillige mødes hver mandag formiddag og bl.a. digitaliserer arkivalier, som lægges på arkiv.dk.

Holmsland Skytteforening

Holmsland Skytteforening holder til i Hallens kælder, hvor skytterne mødes hver tirsdag aften. De yngste skytter er 7 år gamle og de ældste skytter er over 70.

Link: Holmsland Skytteforening på Facebook

Holmsland Sogneforening

Holmsland Sogneforening blev stiftet i 1997 og har blandt andet til formål at støtte og være bindeled mellem andre foreninger. Sogneforeningen bruges også ofte som områdets talerør over for myndighederne.

Link: holmsland.dk/sogneforening

Kloster Cykelklub

Kloster Cykelklub kører en frisk tur hver tirsdag og torsdag kl. 18 fra Æ Pold. I sæsonen 2024 er der ture for både racercykler og mountainbikes. Kontingentet er på 250 kr. og så får man til gengæld betalt løbsgebyrer til flere lokale cykelløb.

Link: Kloster CC på Facebook

Lokalhistorisk Forening for Holmsland og Klitten

Lokalhistorisk Forening for Holmsland og Klitten dækker området, der indtil 2007 udgjorde Holmsland Kommune.

Link: Facebook

Støtteforeningen for Holmsland Skole, SFO, Børnehus & Holmbohjemmet

Støtteforeningen bakker op om aktiviteterne på skolen, SFO’en, Børnehuset og Holmbohjemmet. Den opstiller fx juletræer ved Holmbohjemmet og lejer svømmehallen i Hvide Sande, så alle skolebørn og deres familier kan få en svømmedag.

Link: Facebook